Foto-album

Fotowedstrijd 2008

Fotowedstrijd 2008

Fotowedstrijd 2008

Fotowedstrijd 2008

Fotowedstrijd 2008

Barometer

Samenvatting Part-FCL en Part-DTO

Het is soms lastig wegwijs te worden in de nieuwe regelgeving. De eisen voor de zweefvliegers staan in Part-FCL her en der verspreid tussen de regels voor de andere takken van de luchtvaart. PartDTO, dat gaat over de Declared Training Organisation is gelukkig wat overzichtelijker, maar ook hier is het handig alle relevante regelgeving op een rijtje te hebben.

 

Deze samenvatting zet alle eisen chronologisch op een rijtje, vanaf het moment dat een kersverse leerling zich aandient op de club, tot het moment dat de vlieger beschikt over alle bevoegdheden die er maar te verkrijgen zijn. In de tekst wordt verwezen naar de betreffende regelgeving Part-FCL, Part-DTO, de Acceptable Means of Compliance (AMC) waarin wordt beschreven wat de naleving in praktische zin betekent. Verder wordt verwezen naar de Trainingprogramma's. De verwijzingen staan tussen rechte haakjes. De CIV zal deze samenvatting aanpassen wanneer daar qua wet- en regelgeving aanleiding toe is.

 

Deze samenvatting geldt alleen indien de DTO gebruik maakt van de trainingprogramma's, progressiekaarten, werkboeken en de diverse formulieren die zijn ingediend in KNVvL-verband en goedgekeurd door de toezichthouder, ILT.

 

Klik HIER voor de samenvatting.

 


Klik op het plaatje